Freedom or Fear?

Textile Mural at Husby Träff

Speech at Botkyrka Konsthall

lahore cuckoo´s dine

My life

hope

addiction with left hand

old lahore

nyfors

life and death

sundbyholm slott

family life

life of birds fear & freedom

fear & freedom life of birds 2

sunset in life

water and light elements of life

welcome to life

still life

water and life combined the beauty of life

1st display galleri Gamlastaden Eskilstuna webplats

Description

Frihet eller Fruktan

Att leva i ett fritt utrymme och andas normalt, har alla en dröm som det? Alla personer ju i världen, behöver för att må bra med gott liv utan hinder. När en man vill ha alla viktigaste anläggningarna men får lite, försöker han att ta reda på sätt att uppfylla hans önskningar. Människor flyttar från en plats till andra för att få bättre liv.

Alla människor kan spela en viktig roll i utvecklingen av världen, eftersom alla är unika. De kan inte ändra sina kroppar som de inte har gjort själv. De är inte ansvariga för sina ursprung som de tillhör. Varför en handling av en person eller några är relaterat till hela landet eller viss religion? Alla är fritt som fåglar. Nu för tiden, människor dödar varandra i namn av ras, religion eller de vill få rikedom med alla medel. Jag vill ändra mänskors sinnen genom min konst och design.

Jag kommer att göra workshops/seminarier på mångkulturellt lokaler eller föreninger med mitt målade tavlor på frihet som fåglar och Muslimer bidrag i medeltiden Europa. Jag har skapat byggnader av medeltida Spanien sådant Granada slott. Palm tre infördes genom Muslimer är också ett bra exempel av Muslimer i Europa från 711 till 1492. Muslimer har bidragit Science, konst, arkitektur matematik osv. Det var en blomstrande tid och botten renässans. De härskade över Europa 700- 800 års. Den tiden har avlägsnas systematiskt ur historien.

Utställningar på konsthaller av några målningar är en bra mötesplats när man kan träffa många folk äta och diskutera. Genom deras intressen ska jag bjuda de för att måla själv och protestera mot terrorism, krig och rasism. Första ska jag visa människor i Sverige en bra utställning av vad händer i världen i religion namn och ras. Jag kommer att berätta dem mig själv erfarenhet av migrationen till Sverige och människor beteende mot mitt utseende. Om de kommer överens om ska jag låt de rita märka för att stoppa det.

Mitt eget företag kommer att skapa saker från medeltiden. Det ska bli en viktig plats vart alla kan söka väl mönster om historia och dagens mode. Personer ska bli kunna välja själva för att känna invandrare och gilla deras arbetar genom vara design och konst. Jag har en kompis till ifrån Pakistan som vill skapa med mig.

Egentligen, jag gör rätt för rätt mål. Världsfred är viktigt för alla. Europa, US, Irak, Palestina, Syrien, Franck, Pakistan, Afghanistan alla fall alla behöver frihet från rädsla. En hållbar värld kan bli utvecklade om alla respekteras varandras religion, kultur, utseende, ursprung och uppskatta sina goda gärningar.

Bör vi drömma för fredlig världen? Tyvärr!